FreeForOne

privacyverklaring

Free for One Nederland B.V., hierna: “Free for One”, respecteert en beschermt de privacy van alle bezoekers van de website: www.freeforone.nl (hierna: “website”). Free for One spant zich naar alle redelijkheid in om er voor te zorgen dat alle persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt altijd vertrouwelijk zal worden behandeld en alleen zal worden gebruikt voor de doeleinden zoals die in deze privacyverklaring zijn beschreven.

Artikel 1 Doeleinden
Op de website kan je op vier manieren je persoonlijke gegevens aan Free for One verstrekken.

I Vraag
Indien je je gegevens invult omdat je een vraag hebt over Free for One en de door haar aangeboden diensten, zullen deze gegevens alleen worden vastgelegd om je vraag te kunnen beantwoorden.

II Nieuwsbrief
Indien je je gegevens opgeeft omdat je één of meerdere nieuwsbrieven van Free for One wenst te ontvangen, zal je e-mailadres alleen worden gebruikt om je een nieuwsbrief te kunnen zenden. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door Free for One of door een aan haar gerelateerde onderneming. De overige door jouw opgegeven gegevens zullen worden gebruikt om de inhoud van de nieuwsbrief af te kunnen stemmen op je persoonlijke situatie.

Free for One geeft verschillende nieuwsbrieven uit. Indien je je opgeeft voor de Free for One nieuwsbrief, zal je twee nieuwsbrieven ontvangen, namelijk a) de algemene nieuwsbrief van Free for One en b) de actienieuwsbrief die op naam van Free for One wordt verzonden voor een van haar opdrachtgevers. Je kunt je ook afzonderlijk inschrijven voor de My Insights nieuwsbrief waarbij je op de hoogte wordt gebracht van onderzoeken waarbij je leuke prijzen kan winnen. Daarnaast kan je je ook opgeven voor de zakelijke nieuwsbrief van Free for One.

III Sollicitatie
Indien je aan Free for One je gegevens verstrekt omdat je geïnteresseerd bent in een vacature bij Free for One, zullen deze gegevens alleen worden gebruikt om je sollicitatie in behandeling te nemen en om eventueel contact met je op te kunnen nemen.

IV Enquête
Indien je aan Free for One je gegevens verstrekt omdat je deelneemt aan een enquête, zullen deze gegevens alleen worden gebruikt om de enquête te kunnen analyseren en om contact met je op te kunnen nemen bij uitkering van een beloning.

Artikel 2 Derden Vertrekking
Free for One zal de persoonsgegevens die aan haar worden verstrekt niet aan derden verstrekken zonder je voorafgaande toestemming, tenzij zij daartoe gehouden is op grond van een wettelijke bepaling of een gerechtelijk bevel.

Artikel 3 Cookies en Webstatistieken
Voor Free for One is bepaalde algemene informatie over haar websitebezoekers interessant. Bijvoorbeeld welke pagina het meest wordt bezocht door de bezoekers van de website, wanneer haar website wordt bezocht en/of bezoekers terugkeren op haar website.

Deze algemene informatie kan worden gebruikt voor het interne marktonderzoek van Free for One. Free for One kan hierdoor haar website en de door haar aangeboden diensten beter afstemmen op de wensen van de bezoekers.

Deze algemene informatie wordt onder meer verzameld door middel van IP­-gegevens en cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden gebruikt om de bezoeker te herkennen en op de computer van de bezoeker worden geschreven. Het is mogelijk je browser zodanig in te stellen dat geen gebruik van cookies kan worden gemaakt. Je dient je echter wel te realiseren dat je dan wellicht niet langer gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van de website. Je kunt je browser zo instellen dat je op de hoogte wordt gesteld wanneer je cookies ontvangt of dat cookies worden geweigerd. Klik hier om te zien hoe je dit kunt doen en hoe je oude cookies kunt verwijderen.

Om het recht van privacy van de bezoekers van de website te beschermen, zal alle informatie die op deze manier wordt verzameld, algemeen en anoniem zijn. Het is niet mogelijk om aan de hand van deze informatie een bezoeker te identificeren.

Op deze site worden cookies van Google Analytics gebruikt om de bezoekersstatistieken van de site vast te stellen. Deze statistieken worden alleen gebruikt om inzicht te verkrijgen in het websitebezoek en om de website voor de bezoekers te optimaliseren. De statistieken zijn niet terug te voeren op individuele personen. We hebben hiertoe onder andere anonimisering van je IP-gegevens toegepast door het laastste deel van je IP-adres (octet) te maskeren. Daarnaast hebben we een bewerkersovereenkomst gesloten en hebben we gegevens delen met Google uitgezet. Wil je niet dat je webbezoekstatistieken door Google Analytics worden verzameld, dan kun je dit onder andere aangeven door naar deze pagina te gaan: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Daarnaast bevat de Free for One site Like buttons van Facebook, Respect buttons van Hyves en Tweet buttons van Twitter. Facebook, Hyves en Twitter plaatsen hiervoor cookies. Indien je cookies niet accepteert, zul je deze social media buttons niet kunnen gebruiken.

Artikel 4 Vragen of verzoeken
Je kunt op ieder moment Free for One verzoeken om je persoonsgegevens uit haar database te verwijderen of deze gegevens te wijzigen door het sturen van een e-mail naar info@freeforone.nl. Tevens kun je het vragenformulier invullen op de website. Free for One zal zo spoedig mogelijk aan dit verzoek voldoen. Ook voor andere vragen of opmerkingen aangaande het privacybeleid van Free for One kun je een e-mail sturen naar het bovengenoemde e-mailadres.

Artikel 5 Diversen
De verwerking van de persoonsgegevens vindt plaats conform de Wet bescherming persoonsgegevens (P-0015554).

Free for One kan in de toekomst besluiten haar privacyverklaring te wijzigen indien zij andere persoonsgegevens wenst te verwerken of, indien zij de doeleinden van de verwerking van deze gegevens wenst te wijzigen en/of deze gegevens aan partijen zal verstrekken die niet genoemd zijn in deze privacyverklaring. Deze wijzigingen zullen direct worden opgenomen in de privacyverklaring. Free for One adviseert daarom deze privacyverklaring regelmatig te bekijken.

Op deze privacyverklaring is Nederlands recht van toepassing. Alle eventuele geschillen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Amsterdam.

Free for One Nederland B.V.
Postbus 230
3870 CE Hoevelaken
info@freeforone.nl
telefoon: 0900-3733367 (€ 0,55 per gesprek + gebruikelijke belkosten)
fax: 084-8762993