FreeForOne
a / A

Diensten

Free for One levert een breed pakket aan diensten. Van conceptontwikkeling tot uitvoering van thematische sales promoties en merkbelevenissen. Wij leveren onze diensten als full service actiemarketingbureau of in samenwerking met reclame- en mediabureaus. Onze diensten zijn onderverdeeld in drie business units:

 

Experience promotions
Na een snelle analyse van de pijnpunten ontvangt u binnen twee weken een compleet promotievoorstel, met diverse varianten die het best passen bij uw merk. Daarbij zetten wij uiteen wat het investeringsplaatje zal zijn. Indien gewenst ook met een prognose van de te verwachten promotie-effecten.
Meer
Free for One Cards
U wilt opvallen en uw klanten of relaties belonen? U start uw actie liever gisteren dan vandaag? Dan zijn onze Free for One Cards een interessante optie. U heeft de keuze uit bijna 20 verschillende belevenissen. Om deze redenen hebben onder meer Gillette, ABN AMRO, de Nationale Postcodeloterij en Fiat succesvol Free for One Cards ingezet.
Meer
Experience Consult
U bent overtuigd van de werking van Experience Marketing, maar weet niet hoe u dit het beste kunt aanpakken? Experiece Consult geeft advies geven over experienceconcepten, het creëren van merkbelevenissen en het toevoegen van meer beleving aan uw product of dienst. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het meten van effecten en marktonderzoek. Hiervoor bieden we diverse onderzoeksdiensten